New Profesional Consult 930 x 122

asfaltat

DRUM COMUNAL DIN ARGEȘ, ASFALTAT

Drum comunal din Argeș, asfaltat. Lucrările de asflatare a unui drum comunal din comuna Bughea de Jos au fost finalizate. Investiția a fost realizată cu sprijinul Consiliului Județean (CJ) Argeș, precizează Biroul de presă al instituției.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

De asemenea, în acestă zonă Regia Județeană de Drumuri Argeș a executat reparații asfaltice și marcaje rutiere pe DJ 732C Câmpulung – Bughea de Jos.

„În comuna Bughea de Jos 2019 a fost un an fructuos din punct de vedere al investițiilor. S-au realizat obiective importante pentru comunitate, printre care și asfaltarea unui drum comunal pe o lungime de aproximativ 900 de metri liniari, de la Monumentul Mlaci până la Brazi, investiție care era necesară pentru locuitori.

Citiți și: Se întâmplă în Argeș! ”Multă vreme am crezut că modernizarea acestui drum este misiune imposibilă!”

De asemenea, am reușit să amenajăm bazinul de apă prin care să asigurăm necesarul de apă pentru întreaga comună din sursă locală.

Le mulțumesc Consiliului Județean Argeș și domnului președinte Dan Manu pentru sprijinul acordat ori de câte ori a fost nevoie pentru realizarea unor obiective la nivelul comunei. Împreună cu Consiliul Județean Argeș am constituit o echipă și se văd rezultatele la nivelul localității noastre”, declară Ion Tănăsescu, primarul comunei Bughea de Jos, potrivit unui comunicat de presă.

„Sunt fericit pentru că în acest mandat, printr-un parteneriat de excepție – Consiliul Județean și Primărie – am reușit să renaștem Bughea de Jos. Nu e puțin lucru să reușești să torni covor asfaltic acolo unde era foarte necesar, nu e puțin lucru să asiguri apă pentru întreaga comună într-o zonă geografică dificilă din acest punct de vedere!

Astfel, am hotărât în 2016 să facem ceea ce este normal pentru o comunitate atât de frumoasă cum este Bughea de Jos, o localitate care atrage, prin frumusețea locurilor, turiști sau oameni care vin să își petreacă timpul liber pe aceste meleaguri. Iată că numai în echipă lucrurile se văd și sunt apreciate de comunitate!”, afirmă Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș, conform sursei citate. 

Alte investiții finanțate de Consiliul Județean Argeș în comuna Bughea de Jos:

– construirea și amenajarea unui bazin de apă potabilă de 250 de mc în punctul Mlaci, cu stație de pompare;

– amenajarea unui grup sanitar la Școala Primară Valea Măcelarului;

– amenajarea unui hol între cele două intrări ale Școlii Primare Valea Măcelarului;

– lucrări de reparații, întreținere și invesțitii la Școala Gimnazială nr. 1 Bughea de Jos;

– lucrări de reparații, întreținere și invesțitii la Școala Primară Valea Măcelarului;

– lucrări de reparații, întreținere și invesțitii la Grădința cu Program Normal Poenandre.

„Prin programul guvernamental PNDL II, în comuna Bughea de Jos este în implementare proiectul  de reabilitare a drumului comunal DC Poenandre.

În ceea ce privește proiectele de infrastructură rutieră în zona Muscelului, după încheierea procedurii de achiziție publică Regia Județeană de Drumuri Argeș va demara lucrările de asfaltare la DJ 735 Câmpulung – Bughea de Sus – Albeștii de Muscel”, transmite sursa citată.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3