930 x122 grota rece

Arges

DRUM DIN PITEŞTI, IMPRACTICABIL

Pentru a asigura o rută alternativă de acces în municipiul Piteşti dinspre orașul Ştefăneşti, Primăria Ştefăneşti a modernizat o bună parte din „Drumul sticlelor”. Drumul permite intrarea în Piteşti pe la barajul din cartierul Prundu.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Marea și rușinoasa problemă este că un tronson de câteva sute de metri a rămas neasfaltat. În timp, tronsonul respectiv, aflat imediat după baraj, s-a deteriorat foarte mult, porțiunea devenind aproape impracticabilă.

Șoferii cer cu insistenţă Primăriei Piteşti să asfalteze tronsonul cu probleme. Asfaltarea trebuie să o facă, însă, Consiliului Judeţean Argeș, care este proprietar pe tronsonul de drum în cauză. Conducerea Consiliului Judeţean, instituție al cărei președinte este Florin Tecău, promite că în primăvara anului viitor drumul va fi reabilitat, dar nu a alocat banii necesari în acest sens.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

În plus, pe barajul din Prundu – pe care este instituită limită de tonaj – intră aproape permanent maşini grele, care pun în pericol atât drumul în sine, cât şi construcţia hidrotehnică.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90