930 x122 grota rece

calitatea aerului

DUPĂ CE A DISTRUS SPAȚII VERZI, PRIMĂRIA PITEȘTI FACE STUDIU PENTRU AER CURAT

După ce a distrus spații verzi, Primăria Piteşti face studiu pentru aer curat. Cunoscută pentru proiectele care au dus la desființarea de spații verzi, la tăierea de arbori și la „betonarea” municipiului, Primăria Pitești are o „revelație” și investește acum într-un studiu care să îi arate cât de poluat este orașul.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Potrivit Primăriei, datele studiului vor sta la baza realizării unui plan de măsuri „pentru creşterea calităţii aerului şi reducerea poluării”.

Valoarea proiectului se ridică la 120.000 de lei, banii fiind prevăzuţi în bugetul Piteștiului pentru anul 2019.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Planul ar urma să includă „plantarea de perdele forestiere, mărirea suprafeţei de spaţii verzi, încurajarea folosirii mijloacelor nepoluante de transport, precum autovehiculele electrice şi bicicletele”, ba chiar şi anumite restricţii de trafic dacă va fi cazul. În prezent, cel mai mare poluator din Piteşti este traficul rutier.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90