930 x122 grota rece

parcari

E BALAMUC! PITEȘTIUL, SUFOCAT

Potrivit unei informări oficiale a Primăriei, la această oră Piteștiul are un deficit de nu mai puțin de 50.000 de locuri de parcare.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

„Autoritatea publică locală este permanent preocupată să identifice spaţii pe care s-ar putea amenaja parcări publice, fără a se încălca reglementările actuale. Însă terenul disponibil nu este nici pe departe suficient pentru a satisface cererea existentă.”, susține Primăria.

Municipalitatea este copleșită de situație. Proiectele de construire de parcări supraetajate în anumite zone (Poşta Veche din cartierul Craiovei, Şcoala nr. 14 din Nord sau curtea interioară a blocurilor Fortuna) au fost abandonate, Primăria afirmând că piteștenii din zonele respective s-ar fi opus.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

În lipsa altor proiecte de anvergură, fiecare parchează pe unde poate, în Pitești fiind un adevărat „balamuc” din acest punct de vedere. Trotuarele sunt pline de mașini și până și Piața „Vasile Milea” a devenit „parcare” pentru „șmecherii” din Palatul Administrativ.

Amintim că Piteştiul se află pe locul 4 pe ţară din punct de vedere al numărului de autovehicule înregistrate.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90