Donaris 930 x 122

parcari

E BALAMUC! PITEȘTIUL, SUFOCAT

Potrivit unei informări oficiale a Primăriei, la această oră Piteștiul are un deficit de nu mai puțin de 50.000 de locuri de parcare.

Citiți și: MEGA PROIECT RATAT ÎN ARGEŞ

„Autoritatea publică locală este permanent preocupată să identifice spaţii pe care s-ar putea amenaja parcări publice, fără a se încălca reglementările actuale. Însă terenul disponibil nu este nici pe departe suficient pentru a satisface cererea existentă.”, susține Primăria.

Municipalitatea este copleșită de situație. Proiectele de construire de parcări supraetajate în anumite zone (Poşta Veche din cartierul Craiovei, Şcoala nr. 14 din Nord sau curtea interioară a blocurilor Fortuna) au fost abandonate, Primăria afirmând că piteștenii din zonele respective s-ar fi opus.

Citiți și: METEOROLOGII NE DAU FIORI

În lipsa altor proiecte de anvergură, fiecare parchează pe unde poate, în Pitești fiind un adevărat „balamuc” din acest punct de vedere. Trotuarele sunt pline de mașini și până și Piața „Vasile Milea” a devenit „parcare” pentru „șmecherii” din Palatul Administrativ.

Amintim că Piteştiul se află pe locul 4 pe ţară din punct de vedere al numărului de autovehicule înregistrate.

Donaris 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066