New Profesional Consult 930 x 122

cimitir

E FOAME MARE DE BANI! O NOUĂ TAXĂ MĂRITĂ

E foame mare de bani la bugetul Piteștiului! Consiliul Local a majorat, de la 3 la 4 lei pe metrul pătrat, taxa pentru „amenajarea şi întreţinerea aleilor, efectuarea lucrărilor de curăţire a arborilor, evacuarea gunoiului, precum şi pentru recuperarea cheltuielilor aferente cu plata utilităţilor” în cimitirul „Sfântul Gheorghe”, cel mai mare din Pitești.

Citiți și: Decizie majoră privind rovinieta: Interzis!

Potrivit Hotărârii de Consiliu Local, taxa trebuie achitată de către cei care au concesionate locuri de veci în cimitir în fiecare an până cel târziu pe data de 20 decembrie, în caz contrar urmând să fie aplicate penalităţi.

Veteranii de război, văduvele acestora, persoanele persecutate politic şi revoluţionarii din decembrie 1989 sunt scutiţi de la plata acestei taxe.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Amintim că ieri Consiliul Local a decis majorarea pentru anul 2018 a taxelor și a impozitelor locale în Pitești (AICI, amănunte).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3