EcoMoto 930×122

cornel ionica

E HAOS. PRIMĂRIA PITEȘTI NU ARE CONTRACT PENTRU COMBATEREA ȚÂNȚARILOR

E haos. Primăria Pitești nu are contract pentru combaterea țânțarilor. Piteștiul este invadat de țânțari, dar, deși am trecut de mijlocul lunii iunie, Primăria condusă de Cornel Ionică nu are nici până acum încheiat un contract pentru combaterea acestor insecte.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

La cererea publicației noastre, Primăria Pitești, prin Biroul de presă al instituției, are astăzi o primă reacție oficială după zile la rând în care piteștenii au reclamat invazia țânțarilor.

”Procedura de achiziție a serviciului de dezinsectie împotriva țânțarilor este în derulare. Urmează desemnarea operatorului și, în mod sigur, în cel mai scurt timp, săptămâna viitoare, se va demara acțiunea.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Stropirile se vor face etapizat, pe zone/cartiere. Acestea vor fi anunțate cu operativitate, în timp util”, precizează Biroul de presă al Primăriei Pitești.

Amintim că încă de ieri am cerut lămuriri la Primărie cu privire la această situație. Amănunte, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3