930×122 CAPRA 5

gabriela pendiuc

E OFICIAL! DECIZIE PENTRU GABRIELA PENDIUC

E oficial! Decizie pentru Gabriela Pendiuc. Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, a anunţat astăzi că a semnat decizia de pensionare a Gabrielei Pendiuc, soţia fostului primar al Piteştiului, Tudor Pendiuc.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Aflată de două mandate la conducerea Şcolii Populare de Arte şi Meserii din Piteşti, instituție aflată în subordinea Consiliului Judeţean, Gabriela Pendiuc va ieşi la pensie pe data de 27 februarie 2017.

În această dimineață, în săptămânala conferință de presă de la Consiliul Județean, Dan Manu i-a mulţumit pentru activitate şi i-a oferit un coş cu flori. La rândul ei, Gabriela Pendiuc a spus că după pensionare își va dedica timpul nepoților săi („unul îl am deja, iar al doilea este pe drum”) şi a mulţumit pentru sprijinul de care s-a bucurat ca director al Școlii.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90