930×122 CAPRA 5

Pitesti

E OFICIAL! VESTEA AȘTEPTATĂ LA „ZINCA GOLESCU”

E oficial! Vestea așteptată la „Zinca Golescu”. În contul anului 2017, Primăria Piteşti a decis să aloce 2.000.000 de lei, cu tot cu TVA, pentru lucrări de reabilitare şi consolidare a clădirii în care funcționează Colegiul Naţional „Zinca Golescu”. Suma este prevăzută în bugetul local al Piteștiului pentru anul în curs, buget care urmează să fie supus dezbaterii și votat în Consiliul Local.

Citiți și: Minunile de la „Zinca”! Elevi de aur, rezultate uimitoare !

Valoarea totală a investiţiei, care este multianuală, se ridică la aproape 4.600.000 de lei, potrivit municipalității.

Lucrările vor consta în consolidări la parter și la etajele I şi II și în înlocuirea tâmplăriei, cu realizarea de finisaje interioare. De asemenea, vor fi refăcute instalaţiile de încălzire, va fi realizată o nouă reţea de gaze şi vor fi reabilitate instalaţiile sanitare, de alimentare cu energie electrică şi de ventilare.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Amintim că lucrările vor fi făcute de asocierea dintre firmele argeşene Selca, Valah Construct şi Zeus. Lucrările ar urma să dureze 3 ani de la data semnării contractului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3