New Profesional Consult 930 x 122

ecran

ECRAN URIAŞ ÎN CENTRU

Ecran uriaş în Centru. În acest an, în Piaţa Primăriei din centrul Piteştiului ar urma să fie montat un ecran uriaş pentru transmiterea în aer liber a unor diverse evenimente.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Pe ecran ar urma să fie proiectate atât spectacolele și concertele care vor fi organizate în Piață, cât şi competiţii sportive de anvergură (de exemplu, meciuri de fotbal de la Campionatul Mondial sau European).

Ecranul va fi montat cu titlu permanent în Piața Primăriei. Perimetrul exact din Piață în care va fi amplasat și dimensiunile urmează să fie stabilite prin caietul de sarcini necesar pentru organizarea licitației. Când mai precis va fi montat ecranul vom afla ulterior desemnării firmei care va încheia contract în acest sens cu Primăria.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Dispozitivul va costa municipalitatea în jur de 300.000 de lei, bani care vor fi investiți din bugetul local. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90