EcoMoto 930×122

adp

„EPIDEMIE” DE CONCEDII MEDICALE ÎN ADMINISTRAŢIA PITEŞTIULUI

„Epidemie” de concedii medicale în administraţia Piteştiului. Administraţia locală din Piteşti se confruntă cu o adevărată „epidemie” de concedii medicale în rândul angajaţilor care lucrează pe domeniul public.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Cele mai afectate sunt Administraţia Domeniului Public (care face reparaţii stradale, amenajări de parcări, alei şi trotuare) şi SC Salpitflor Green SA (societate care se ocupă de spaţiile verzi, salubritatea stradală şi administrarea pieţelor). Pe parcursul iernii, ADP și Salpitflor colaborează pentru asigurarea activităţilor de deszăpezire.

Zeci de angajaţi au intrat în acest an în concedii medicale, unele prelungite. Ca și cum nu ar fi de ajuns, la concursurile de angajare organizate de cele două instituţii nu se mai prezintă aproape nimeni, criza forţei de muncă fiind acută.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Consecințele se văd în teren: reparații stradale prost făcute și spații verzi neîngrijite. De altfel, încă de anul trecut, total depășită de situație, administrația Ionică a decis, printr-o hotărâre de Consiliu Local, ca de îngrijirea spațiilor verzi de la blocuri să nu se mai ocupe Salpitflor, ci (cu titlu obligatoriu) asociațiile de proprietari.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3