Donaris 930 x 122

piata ceair

EȘEC RĂSUNĂTOR ÎN PIAŢA CEAIR

Eșec răsunător în Piaţa Ceair. Extinderea pieței agroalimentare Ceair, cea mai mare piață de acest fel din Pitești, a fost realizată în mandatul de tristă amintire al primarului Tudor Pendiuc. Deși a înghițit o sumă importantă de bani, corpul de clădire a ajuns în timp un loc aproape pustiu.

Citiți și: Primăria Pitești caută arhitect șef

De-a lungul vremii, au existat mai multe încercări de a dezvolta afaceri comerciale în incinta clădirii, dar fără succes. Astăzi, doar la parter există câţiva vânzători. În restul clădirii cu etaje spaţiile sunt nefolosite și încuiate.

Clădirea din sticlă arată acum jalnic. Pereţii au început să se deterioreze, mirosul este greu de suportat, iar noaptea aici și-ar găsi adăpost aurolaci și, în general, oameni ai străzii.

Citiți și: Video – Piaţa Ceair, luată la pas de polițiști

La fel stă situația şi în ceea ce privește parcarea de pe acoperiș. Parcarea a fost amenajată pentru comercianţi şi cumpărători, dar este mai mult goală.

Am luat legătura cu Biroul de Presă al Primăriei Piteşti pentru a afla detalii cu privire la spaţiile care nu sunt puse în funcţiune și la costurile acestui mamut. Și aici sunt banii piteștenilor, bani aruncați pe apa sâmbetei de administrația Pendiuc.

,,Pentru că lucrarea este făcută cu nişte ani în urmă, nu vă putem da informaţia atât de repede, este o chestiune care cere documentare.”, ni s-a comunicat de la Biroul de Presă al Primăriei. Vom cere informaţii printr-o solicitare scrisă şi vom reveni asupra subiectului.

Fără ca cineva priceput să gândească înainte asupra oportunității sale, proiectul de extindere a pieței Ceair s-a transformat într-un eșec răsunător și usturător. Usturător pentru contribuabilii din Pitești, din taxele și impozitele cărora Primăria plătește investiții inutile. Un eșec rezultat din incompetență sau din corupție?

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441