pizzeria sapori  930 122

simona_vice

Europa…in copaci si spectacol de 9 Mai

Miercuri, 9 mai, cu prilejul Zilei Europei, Consiliul Județean Argeș, împreună cu instituțiile de cultură subordonate, va organiza o serie de manifestări menite să celebreze spiritul și culturalitatea europeană.

 

Astfel, pe traseul Trivale Mall – catedrala Sf. Gheorghe, copacii vor deveni simeze pentru 60 de tablouri ce vor ilustra peisaje din toate țările Europei. De asemenea, iubitorii de carte europeană vor descoperi printre crengile pomilor cărți în diferite limbi europene, din domenii diverse, știință, literatură, cărți pentru copii, dar și cărți de la reprezentanța Comisiei Europene de la București.

 

De asemenea, la Biblioteca Județeană Argeș va avea loc o expoziție tematică de materiale informative, provenite de la Oficiul pentru Publicaţii al Uniunii Europene.

De la ora 17.00, în Piața Vasile Milea va avea loc un spectacol de muzică reprezentativă din cultura europeană, oferit de Fanfara Argeșul, iar publicul, în special cei mici, vor avea posibilitatea să facă fotografii la minut, la panourile special amenajate, reprezentând portul tradițional din diverse țări.

555×222  MAIA
New Profesional Consult 570×90