930X122 MAIA

parc_lunca_argesului

Exclusiv! Cine vrea sa faca parcul Lunca Argesului

Primaria Pitesti a deschis ofertele de la firmele interesate sa realizeze parcul Lunca Argesului. Si cum valoarea acestui proiect este una consistenta, de circa 10 milioane de euro, ofertele nu au lipsit, ba din contra! Nume mari din tara si din straintate se bat, asadar, pentru a pune mana pe aceasta investitie de anvergura.

 

In saptamana 11 – 17 aprilie 2011, Primaria Pitesti a organizat o licitatie pentru desemnarea firmei sau asociatiei de firme care va realiza lucrarile de construire a Parcului Lunca Argesului din Zavoi (cu o finantare europeana de 10 milioane de euro).

Proiectul a atras 11 firme si asocieri de firme care spera sa puna mana pe acest „cascaval” gras, una dintre cele mai importante investitii din acest an. Cine sunt firmele care concureaza pentru acest proiect?

Ei bine, pe lista celor 11 ofertanti gasim Hidroconstructia (singura firma care participa de una singura la licitatie) si asocierile de firme care au drept lideri agentii economici SC Transmis Grup SRL, SC Vimac SA din Spania, SC EMBS Grup SRL din Bucuresti, SC Conarg SA din Pitesti, SC Selca SA din Pitesti, SC Ro Construct Center SRL, SC Compania Romprest Service SA Bucuresti, SC Delta ACM 93 Bucuresti, SC Coniz Romarg Pitesti si SC Valah Construct Grup SRL.

Firma castigatoare va fi desemnata pana la finalul lunii In curs.

555×222 grota rece
New Profesional Consult 570×90