NOR CURIER 930X122

buget

primaria_pitesti_nou

EXCLUSIV! Iată pe ce buget mizează în 2014 Primăria Piteşti!

Primăria Piteşti a lansat în dezbatere publică proiectul de buget pentru anul în curs.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Conform acestuia, veniturile totale ale municipalităţii pentru 2014 sunt estimate la 452,5 milioane de lei, mai mult cu peste 30 de milioane de lei faţă de anul trecut. Ca şi în 2013, o bună parte din fonduri va fi atrasă din surse ale Uniunii Europene, în baza unor proiecte deja elaborate sau care urmează să fie realizate.

În ceea ce priveşte cheltuielile, cele de personal se vor ridica la suma de 117 milioane de lei. Pentru ordine publică se vor cheltui 5,5 milioane de lei, pentru învăţământ 107,7 milioane de lei, iar pentru sănătate 2,8 milioane de lei. 22,6 milioane de lei vor merge către cultură, religie şi recreere, 14,5 milioane către asistenţă socială, iar pentru locuinţe şi dezvoltare locală se vor aloca 24 de milioane de lei.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

25,6 milioane de lei vor fi destinaţi pentru cheltuielile legate de transport, iar aproape 23 de milioane de lei – pentru energie (subvenţii).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90