930 x122 grota rece

bani

lei-ron-bani

EXCLUSIV! PITEŞTIUL PRIMEŞTE DE LA CONSILIUL JUDEŢEAN MAI PUŢINI BANI DECÂT O COMUNĂ!

În şedinţa în plen de astăzi a Consiliului Judeţean Argeş va fi aprobată şi o hotărâre privind adoptarea bugetului pentru anul în curs. De asemenea, se vor aloca şi fonduri pentru comunele şi oraşele din judeţ.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

33.768.000 de lei. Aceasta este suma pe care Consiliul Judeţean trebuie să o împartă comunelor şi oraşelor din Argeș pentru finalizarea unor lucrări deja începute sau pentru plata unor arierate.

În ceea ce priveşte localitățile din mediul urban, cea mai mare sumă a fost alocată pentru orașul Topoloveni, respectiv 1.116.000 de lei. Cea mai mică sumă i-a revenit municipiului Curtea de Argeş: 158.000 de  lei. În ceea ce privește comunele, cea mai mare sumă i-a revenit localităţii Dragoslavele – 886.000 de lei, iar cea mai mică – Mărăcineniului, 67.000 de lei.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Municipiului Piteşti îi este alocată o sumă mai mică decât vor primi trei sferturi dintre comunele judeţului. Explicaţia este simplă: Piteştiul nu are datorii, nu are arierate şi nici lucrări începute care să nu beneficieze deja de o sursă de finanţare.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3