Donaris 930 x 122

alegorice

EXCLUSIV! SIMFONIA LALELELOR – CUM ARATĂ CARELE ALEGORICE

După cum v-am informat, Parada Florilor – care va precede mâine deschiderea oficială a ediţiei din acest an a Simfoniei Lalelelor – va avea ca avangardă trei care alegorice.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Unul este construit de elevi şi cadre didactice şi are ca temă simbolul Jocurilor Olimpice (cercurile), iar alte două sunt opera unor voluntari olandezi şi a unor angajați din administraţia locală.

Pe acestea din urmă vi le prezentăm în premieră, fotografiile fiind făcute în timp ce încă se lucra la ele. Carele alegorice sunt alcătuite din mii de flori, flori din care sunt realizate diverse „figurine”. Pentru montarea florilor au fost folosite şi maşini speciale pentru ridicat. Deoarece se apropie Paștele ortodox, pe unul dintre care se va afla un iepure gigantic făcut din flori.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

PROGRAMUL SIMFONIEI LALELELOR: http://epitesti.ro/administrativ-3/simfonia-lalelelor-programul-complet/.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3