930×122 POSADA 5

CORNEL_IONICA

EXCLUSIV! Viceprimarul Ionică, găsit incompatibil de ANI!

Cornel Constantin Ionică, viceprimar al Piteștiului, a fost găsit în incompatibilitate de către Agenția Națională de Integritate.

Potrivit ANI, Ionică s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 26 noiembrie 2009–30 august 2012, întrucât a deținut simultan funcția de viceprimar și calitatea de reprezentant al municipiului Pitești în Adunarea Generală a Acționarilor a societății comerciale Apă–Canal 2000 S.A.

„Astfel, Ionică Constantin Cornel nu a respectat dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. f) din legea nr. 161/2003, potrivit cărora funcţia de (…) viceprimar (…) este incompatibilă cu (…) funcţia de reprezentant al unităţii administrativ–teritoriale în adunările generale ale societăţilor comerciale de interes local”, precizează Agenția Națională de Integritate.

Viceprimarul Piteștiului are posibilitatea legală să conteste în justiție concluzia ANI. Dacă justiția va confirma ca fondat verdictul Agenției Naționale de Integritate, Cornel Constantin Ionică va pierde funcția de viceprimar.

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3