NOR CURIER 930X122

datornici

FACTURI NEPLĂTITE. DATORII URIAȘE

Facturi neplătite. Datorii uriașe. Într-un raport înaintat Consiliului Local Piteşti, societatea de salubritate a municipalității atrage atenţia că gradul de încasare a facturilor emise către clienţii săi pentru ridicarea gunoiului este de sub 53%. Potrivit sursei citate, valoarea totală a facturilor neîncasate însumează nu mai puțin de 1.300.000 de lei.

Citiți și: Salubritate, avertisment pentru oameni: ,,Strict interzis!”

Pentru că încă nu a fost introdusă taxa de habitat (o taxă obligatorie pe care să o achite toată lumea la Primărie, după care să fie direcţionată spre Salubritate), conducerea societății a trecut la un program de somare a rău-platnicilor şi ameninţă chiar cu executarea silită.

Problema este, însă, că ridicarea gunoiului de la datornici nu poate fi sistată, din motive lesne de înțeles. O altă problemă este şi faptul că angajaţii din teren ai Salubrităţii merg să facă încasări la domiciliul clienţilor între orele 8 şi 16, adică fix atunci când lumea este la lucru. Poate ar trebui regândit şi programul de încasări.

Citiți și: Bani în plus ,,aruncați” la gunoi

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90