NOR CURIER 930X122

blocuri

FĂRĂ PANOURI SOLARE PE BLOCURILE DIN PITEȘTI

După cum v-am informat, Primăria Piteşti va aloca în acest an 3.500.000 de lei pentru iniţierea procedurilor de montare a unor panouri solare la punctele termice din cartiere.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Este vorba de panouri care vor fi montate pe centralele termice cu expunere la soare şi cu ajutorul cărora va fi produsă apă caldă în special pentru unităţile de învăţământ cu scopul de a face economii la gaze.

La dezbaterea publică a bugetului Piteștiului pentru anul 2016 au existat cereri ca astfel de panouri solare să fie montate şi pe blocuri. Primăria nu va face, însă, o astfel de investiţie, anunţă viceprimarul Cornel Ionică. „Blocurile aparţin asociaţiilor de proprietari şi asemenea investiţii doar ele le pot face. Vor fi montate panouri solare doar pe centrale termice şi vom produce numai apă caldă, nu altceva. Sperăm ca programul să conducă la economii pentru societatea Termo Calor Confort.”, precizează viceprimarul.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90