Donaris 930 x 122

intersecție

FĂRĂ SOLUŢII PENTRU CEA MAI GREA INTERSECŢIE DIN PITEŞTI

Primăria Piteşti caută în continuare soluţii pentru fluidizarea traficului rutier la intersecţia bulevardului I.C. Brătianu cu strada Calea Bucureşti, deşi specialiştii de la Universitatea Bucureşti au renunţat să mai facă propuneri în acest sens.

Citiți și: O fi rău să fii primar de comună? 2650 € salariu, lângă Pitești

Profesorii universitari care au studiat intersecţia spun că, din punctul lor de vedere, nu se poate face nimic. Acum „cazul” a fost preluat de o firmă din Capitală, care consideră că ar putea veni cu o soluţie menită să uşureze virajul la stânga pe Calea Bucureşti (în jos).

„Au fost propuse pasaje supraterane sau subterane, dar acestea sunt greu de realizat. S-a venit cu ideea unui sens giratoriu, dar nu prea există spaţiu suficient. Sperăm ca acum să se găsească o soluţie pertinentă, deoarece traficul se desfăşoară din ce în ce mai dificil.”, afirmă viceprimarul cu atribuţii de primar Cornel Ionică (foto).

Citiți și: Pitești. Schimbare în trafic, decisă de Comisia de circulație

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90