EcoMoto 930×122

cupluri

FIDELITATE LA PRIMĂRIA PITEȘTI

Fidelitate la Primăria Pitești. Primăria a aprobat noi cereri pentru acordarea de diplome de fidelitate pentru cupluri cu mai mult de 50 de ani de căsătorie neîntreruptă la activ.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Cuplurile din Pitești care şi-au sărbătorit recent nunta de aur (50 de ani de căsnicie) și care vor fi premiate sunt următoarele: Rada şi Gheorghe Angelescu; Vasilica şi Nicolae Badea; Floarea şi Ion Boboc; Eugenia şi Aurel Butnariu; Aurelia şi Nicolae Ciocârlan; Gherghina şi Ion Dănescu; Ioana şi Ion Dumitru; Ioana şi Alexandru Dună; Victoria şi Marin Georgescu; Ileana şi Gheorghe Ghiţă; Maria şi Vasile Grigore; Gherghina şi Valeriu Ionescu; Maria şi Gabriel Necula; Alexandrina şi Gheorghe Pârvu; Ioana şi Gheorghe Sandu; Elena şi Ion Sasu; Niculina şi Marin Stanciu; Liana şi Valeriu Stănoiu; Maria şi Gheorghe Vasilescu.

Mai sunt şi două cupluri care vor fi premiate pentru 60 de ani de căsnicie (nunta de diamant): Alexandra şi Nicolae Drăguţ; Safta şi Alecsandru Stănescu.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Fiecare dintre aceste cupluri va primi câte 600 de lei, o diplomă de fidelitate, un buchet de flori și un album ilustrat cu imagini din Pitești. Festivitatea de înmânare a diplomelor de fidelitate se va desfășura la Primăria Pitești, la o dată care va fi stabilită.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90