EcoMoto 930×122

mioveni

FIRMA VULTURUL COMPANY, ACUZATĂ: „E ILEGAL!”

Firma Vulturul Company, acuzată. După ce a desfiinţat staţia de maxi-taxi și autobuze de pe strada Ion Câmpineanu, cu transport către Mioveni (măsură care a provocat o nemulțumire uriașă printre navetiști), Primăria Piteşti are ceva de reproşat firmei fostului primar al comunei Vultureşti, Liviu Poșircă, referitor la transportul de călători dinspre orașele Mioveni şi Ştefăneşti către Piteşti.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Potrivit lui Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteştiului, firma Vulturul Company ar folosi ilegal staţii ale SC Publitrans 2000 SA, societatea de transport public în comun a municipalității. Viceprimarul avertizează că firma riscă să fie amendată din acest motiv.

Pe de altă parte, Apostoliceanu spune că navetiştii din Mioveni şi Ştefăneşti nu trebuie să ajungă neapărat în autogara din zona CNCD și că pot folosi, atât la ducere, cât și la întoarcere, stația de la Hotel Ramada sau pe cea de la Rectoratul Universităţii de Stat din Piteşti.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3