NOR CURIER 930X122

agrosemcu

FIRME DIN PRAHOVA LIVREAZĂ ÎN ȘCOLILE DIN ARGEȘ

Firmele care au câştigat licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Argeş pentru programul „Laptele şi cornul” vor începe livrarea produselor.

Citiți și: CONTRACTE BĂNOASE ÎN ȘCOLILE DIN ARGEȘ

Acțiunea va debuta cu întârziere (mai este puţin şi se intră deja în vacanţa de iarnă) din cauza unor neclarități legislative.

Produsele de panificaţie vor fi distribuite de Lido Gîrbea SRL (din comuna Păulești, județul Prahova) şi Agrosemcu SRL (din orașul Urlați, tot din Prahova), iar produsele lactate, de Lactag (din județul Argeș) pentru firma SC Matra SRL (din Olt).

Citiți și: DISTRIBUȚIA DE PRODUSE LACTATE ÎN ȘCOLI, RELUATĂ

În total, aproape 58.400 de preşcolari şi elevi din Argeş beneficiază de acest program. Sunt voci, nu puține, care susţin că programul „Laptele şi cornul” ar trebui înlocuit cu o masă caldă. Marea problemă este că majoritatea şcolilor nu dispun de infrastructura necesară derulării unui astfel de program.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90