New Profesional Consult 930 x 122

arefu

FLACĂRA CENTENARULUI, APRINSĂ ÎN MEMORIA EROILOR DIN AREFU

Flacăra Centenarului, aprinsă în memoria eroilor din Arefu. În comuna argeșeană Arefu a avut loc ieri ceremonia de comemorare a eroilor din localitate căzuți pe front în Primul Război Mondial.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Curtea bisericii “Sfânta Paraschieva” din Arefu, monument istoric de pe vremea domnitorului Alexandru Ioan Cuza, a adunat laolaltă urmașii eroilor, toți, de la vârstnici până la copii, îmbrăcați în straie tradiționale.

Alături de comunitatea locală, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, vicepreședinții Simona Brătulescu și Ion Mînzînă și directori ai instituțiilor de cultură argeșene au participat la slujba de pomenire a eroilor. La crucea închinată eroilor a fost aprinsă Flacăra Centenarului.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

După acordarea celor 34 de diplome centenare urmașilor eroilor arefeni, copiii de la școala din localitate, coordonați de profesorul Cezar Bădescu, au susținut un moment artistic, alcătuit din cântece și poezii patriotice.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3