Donaris 930 x 122

sedinta_Cj_bun

Fonduri pentru Camera Agricolă Argeş

După aproximativ trei luni de la angajare, salariaţii Camerei Agricole a judeţului Argeş îşi vor primi veniturile cuvenite. Acest lucru este posibil ca urmare a unei rectificări a bugetului judeţului, după un transfer de la nivelul Guvernului României.

Consiliul Judeţean Argeş a aprobat transferul unor fonduri către Camera Agricolă, prin rectificare a bugetului general. Este vorba de o sumă de 390.000 de lei.

Banii au fost viraţi Consiliului Judeţean de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, care îl are la conducere pe deputatul de Piteşti al Partidului Conservator, Daniel Constantin.

Promisiunile privind plata angajaţilor camerelor agricole au fost făcute încă din iunie, de la vizita comisarului european pentru Agricultură, Dacian Cioloş, la Institutul Pomicol de Cercetare-Dezvoltare de la Mărăcineni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90