New Profesional Consult 930 x 122

Seminar international despre serviciile sociale

mm Pitesti. 26 octombrie 2009. CJ Arges.
In perioada 27 – 28 octombrie, la Pitesti, se va desfasura seminarul ”O politica de actiune sociala bine condusa, pentru servicii de calitate”. Acest eveniment este organizat de Consiliul Judetean Arges, in calitate de partener in cadrul proiectului “Consolidare institutionala si actiune sociala”, actiune sustinuta de Ministerul Afacerilor Externe al Frantei si de la Agentia Franceza de Dezvoltare.
Proiectul isi propune sa realizeze o evaluare a politicilor de actiune sociala din Romania, Bulgaria si Republica Moldova, prin organizarea a sase seminarii: trei in Romania, doua in Bulgaria si unul in Republica Moldova.
Unul dintre principalele obiective ale proiectului “Consolidare institutionala si actiune sociala”este acela de a crea conditiile necesare pentru imbunatatirea organizarii si gestionarii serviciilor sociale, la scara judeteana si/sau municipala in cele 3 tari, prin acompanierea colectivitatilor locale implicate in proiect, in procesul de planificare a serviciilor sociale.
Consiliul Judetean Arges participa in acest proiect, in cadrul mai vechiului parteneriat existent intre judetul Arges si Departamentul Savoia, Franta, fapt ce va permite dezvoltarea actiunilor de cooperare in domeniul actiunii sociale, intre cele doua colectivitati locale.
La acest seminar organizat in judetul Arges, primul din seria celor sase, participa aproximativ 60 de specialisti din Franta, Romania, Bulgaria si Republica Moldova – reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Protectia Copilului si Autoritatii Nationale pentru Persoanele cu Handicap din Romania, Ambasadei Republicii Frantei in Romania si ai Consiliului General Savoia, directorii Directiilor Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din 7 judete (Arad, Alba, Neamt, Tulcea etc.), organizatii neguvernamentale din Romania si din strainatate, reprezentanti ai administratiei publice locale din Arges.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90