Donaris 930 x 122

donatie

DONAȚII ÎN ARGEȘ DE LA FRANCEZI

Primăria oraşului Mioveni a primit încă o donaţie de la Asociaţia de Prietenie Landerneau-Mioveni. Aceasta a constat în paturi medicale electrice pentru ambulatoriu (32), mese pentru bolnavi (32), paturi pentru salon (20) şi scaune cu rotile (32).

Citiți și: O fetiță de 2 ani a ajuns cu arsuri grave la spital. Cum s-a întâmplat totul

Deşi nu sunt noi, se află într-o stare bună de funcţionare, fiind foarte utile Spitalului ,,Sf. Spiridon Racoviţa”.

În ultimii ani atât administrația din Landerneau, cât şi reprezentanţii Asociaţiei de Prietenie Landerneau-Mioveni au mai donat oraşului aparatură medicală pentru Spitalul ,,Sf. Spiridon Racoviţa” (în 2011), 2 autospeciale de lucru pentru Detaşamentul de Pompieri „Cpt. Puică Nicolae” (2012 și 2013), 2 autospeciale-motopompe pentru S.C.S.Ed.C Mioveni (2014), o ambulanţă şi două bărci pneumatice de salvare (2015).

Citiți și: Descoperire șocantă! Bărbat găsit mort lângă spitalul unde era internat

Relaţiile  oraşului Mioveni cu Landerneau sunt întreţinute de peste 26 de ani prin Asociaţia de Prietenie Mioveni-Landerneau.

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache