New Profesional Consult 930 x 122

podul râul doamnei

FURIE LA PRIMĂRIE: „VOM DA ÎN JUDECATĂ VINOVATUL!”

De câteva ori în acest an, circulația pe podul peste Râul Doamnei în Pitești a fost restricționată pentru lucrări.

Citiți și: Pitești. Lumea le primește GRATUIT în piețe!

„Vineri, 15.09.2017, în intervalul orar 9 – 11, circulația pe podul peste Râul Doamnei va fi restricționată (fără întreruperea circulației), ca urmare a activităților de intervenție la suprafața căilor de rulare și la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilatație.”, așa suna cel mai recent anunț al Primăriei cu privire la lucrările de la podul respectiv.

Astăzi, un cetățean a reclamat în grupul de pe Facebook Info Trafic Pitești starea proastă în care se află asfaltul de pe pod.

Citiți și: Decizie de ultim moment! Se întâmplă la Bazinul Olimpic

„Acum câteva săptămâni a fost blocată circulația pe podul de peste Râul Doamnei ca să se execute lucrări de asfaltare. Ne poate spune vreo autoritate ce anume s-a asfaltat mai exact? Este plin de umflături/denivelări.”, reclamă cetățeanul.

Răspunsul a venit de la Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteștiului: „S-a și reparat puțin podul, dar au fost, de fapt, luate probe de asfalt și din materialul de la rosturi. Se face o expertiză tehnică pentru a putea sti cine este de vină pentru starea proastă a acestuia, proiectantul sau constructorul. În urma expertizei, vom acționa în judecată vinovatul pentru a putea repara podul.”

Așteptăm și noi cu interes demersul Primăriei. Prea multe sunt haotice și nelalocul lor în Piteștiul ultimilor ani! De la mizeria sufocantă și vegetația crescută în neștire (altădată orașul era cunoscut pentru curățenie și pentru spațiile sale verzi bine întreținute) și până la străzile prost asfaltate sau găștile de melteni care fac gălăgie la blocuri, în cartiere.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90