EcoMoto 930×122

cfr

Gentea anunță schimbări majore pentru traficul din Pitești

Gentea anunță schimbări majore pentru traficul din Pitești

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, reamintește că municipalitatea și-a exprimat dorința de a transfera la domeniul public al municipiului Pitești mai multe suprafețe de teren aparținând Căilor Ferate Române.

În acest sunt deja proiecte pentru lucrări așteptate de piteșteni, spune Cristian Gentea.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

“În echipă cu secretarul primăriei, cu viceprimarul și specialistul în cadastru din aparatul de specialitate, ne-am întâlnit ieri cu reprezentanți ai Regionalei CFR Craiova, ai stației Pitești, ai Telecomunicațiilor CFR local și împreună am găsit soluții pentru:

– Drum de acces către biserica ce se va construi vis-a-vis de CNCD;

– Alipirea unei suprafețe care să ne permită asfaltarea străzii Emanoil Bârzotescu (zona Prundu Mic);

– Realizarea variantei de deplasare rutieră, paralelă cu Bulevardul Nicolae Bălcescu, de la Universitatea Constantin Brâncoveanu la strada Constantin Dobrogeanu Gherea!

– 3 benzi de acces spre centrul municipiului, de la Gara Sud până la intersecția cu Maior Șonțu, și parcare generoasă pe terenul solicitat de la CFR!

Demarăm procedura pentru aprobare în Comisia Tehnică și Economică a CFR Craiova și discuțiile cu Ministerul Transporturilor pentru elaborarea Hotărârii de Guvern!”, anunță primarul Cristian Gentea.

Eco moto 555×222

Comentarii

9 comentarii

  • Căt spune:

    Primarul sa meargă în vizita la Târgoviște, sa vadă străzile cum sunt asfaltate,sau poate la Vâlcea

  • Rotaru spune:

    Interveniți și la bariera din Bănănăi către Mihnea Vodă. S- a rupt asfaltul lângă calea ferată. Ne rupem mașinile datorită ruperii asfaltului.

  • Anonimul venețian spune:

    Dom’le primar, nevotat, sper că îți asumi toate, dar, ar mai fi un lucru…” țepos”: când simțim, noi, cetățenii, prezența jandarmilor pe aleile din cartiere? Vă spun eu: NICIODATĂ!!! GUNOAIELE, PETRECERILE FAVORIZATE DE ÎNTUNERICUL DE PE ALEI, ZGOMOTUL LA NIVEL DE NESUPORTAT, AVÂND ÎN VEDERE ORA TÂRZIE DIN NOAPTE, STICLE SPARTE, FETE CARE ȚIPĂ, DEZORIENTATE, DUPĂ…COMPANIOANELE PLECATE SĂ FACĂ PIPI ( ( PE DE-A DREPTUL, SĂ VA ZIC: ” HAI, FĂ, TE-AI PIȘAT?)…
    ASTA, ÎNTR-UN CARTIER CU REFERINȚE BUNE, CRAIOVEI!
    DOMNULE PRIMAR, STAI AȘA, PE MATA TE-AM ÎNTÂLNIT UNDEVA? NU, NU CRED! TOT CE ȘTIU ESTE DIN MAȘINA CU TROMPETA DIN CARE NI SE ” TURNAU” NIȘTE… PROMISIUNI!
    ȘI, ” ACOLOȘA”😀, la matale în cartierul exclusivist, se întâmplă să borască, să spargă sticlele de băutură, sâ faca un …”pi-pi”, „fetițele” inocente sau să își bage ( rămâne de constatat, după orgii) tinerii, continuatori ai politicii dumneavoastră? Păi, se poate, dom’ primar?
    O să le fac invitație la poarta dumneavoastră, bine păzită, cu câini strașnici, dar și camere video!!!

  • Felix motanul spune:

    Nu e nicio realizare, orice ai băga la înaintare, dom’ primar, fără stricta supraveghere a aleilor din cartiere, noaptea! Altfel, vă bănuiesc că vă doriți niște daune ” rezolvate” în stilul partidului țepar PSD! NU MAI ANUNȚAȚI NU’ Ș CE DEZVOLTĂRI, CHESTII PE CARE OAMENII NU LE POT CONTROLA, VERIFICA IMEDIAT! PUNE „BÂTA” PE ȚOPÂRLANII CARE FAC PRĂPĂD PRIN CARTIERE!

  • Eugen spune:

    Rușine acestui primar care distruge acest oraș, odată invidiat pentru arhitectura echilibrata și deosebit de frumoasa. Este adevărat că nu are in agenda sa intrevederi cu locuitorii cartierelor Piteștiului, dar asta are un scop, să folosească banii bugetului așa cum vrea un cerc de interese, cerc care l-a susținut pentru a acceda la actuala functie. Unde faceți dle primar parcarea pentru Arena Pitești ? Distrugeți str Basarabia ? O să aveți de furca cu cei care locuiesc în zona, vă promit.

  • Anonim spune:

    Am mai spus-o și o mai spun : cel mai slab primar de pînă acum ! Bine că nu l-am votat !

  • Tudorache Florin spune:

    Ati început sa o luați pe calea ferata dar nu ati reușit sa asfaltați de 10 ani străzile.
    Asfaltați Velisoara Grigoresti ca nergem pe țărână

  • Vasilescu spune:

    Când veniți face o bretea din Calea Drăgășani-Războieni-Craiovei foarte utila pt aceast zona aglomerată

  • Geo spune:

    Domnule Primar.al betoanelor , Ce se mai întâmplă cu Planul General de Urbanism . Trebuia sa fie gata din aprilie 2021. Distrugeți acest oraș, betonati continuu și acordați autorizații de construcție pt proiecte care nu au niciun metru.de spatii verzi. Nu va mai saturati…. știți dumneavoastră de ce…. Terminati odată PUG ul . Nu avem un Plan de urbanism. din 1999. Suntem în secolul XXI ..

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90