930X122 MAIA

Gentea

Gentea, în Războieni. Un cartier cu mari probleme!

Gentea, în Războieni. Un cartier cu mari probleme!

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Continuând întâlnirile pe cartiere, primarul Cristian Gentea s-a întâlnit ieri seară cu cetățenii din zona Războieni pentru a discuta problemele cu care aceștia se confruntă.

Citiți și: Pitești. Un nou cartier de vile „va răsări” în oraș

„Am dat dreptate concetățenilor noștri din Războieni în privința unor sesizări legate de chestiuni curente: liniște publică, păstrarea curățeniei, parcări rezidențiale, gestionarea avariilor în rețelele publice!

Echipa administrativă a ascultat ieri, 27 iulie, reprezentanții a 60 de asociații de proprietari. Întâlnirile permanente, directe, sunt cea mai bună metodă de a ne rezolva împreună problemele în cartier, pe zone. Și asta este intenția noastră: să rezolvăm punctual, pe rând, fiecare solicitare. Pe de altă parte, feed-back-ul dumneavoastră despre proiectele pe care le propunem pentru dezvoltarea orașului este esențial.

Vom continua să vă consultăm, vom dezbate public, permanent, modul în care administrăm Piteștiul!”, spune primarul Cristian Gentea.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Felics ză cat spune:

    Gata, ai rezolvat-o și p-asta!
    Se mută cocalarii din Războieni sa facă dezastru în alte zone! I-ai lamurit cu vorba bună, nu? Ce băiat bun ești!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90