cristian gentea

Gentea solicită autorităţilor puteri sporite pentru poliţiştii locali

Gentea solicită autorităţilor mai multă putere pentru poliţiştii locali. Ședința operativă a Primăriei Pitești, condusă de primarul Cristian Gentea în fiecare luni de la ora 08:00, a avut, astăzi, ca puncte centrale de discuții, traficul dificil din zona Podul Viilor și Vamă Pitești – intrare dinspre București, dar și problema gunoaielor de lângă containerele și pubelele din oraș.

Citiți și: Cristian Gentea s-a vaccinat cu doza „booster”, anunţă şi câtă lume a venit ieri la Centrul din Piteşti

Primarul s-a declarat total nemulțumit de modul în care polițiștii locali sunt nevoiți să funcționeze în perioada stării de alertă, la dispoziția Ministerului Afacerilor Interne, nu a cetățeanului din oraș. „Nici patrulare și fluidizare a traficului, nici curățenie și supraveghere în oraș, așa cum se cuvine!”, a fost aprecierea primarului referitoare la această situație.

De altfel, Asociația Municipiilor din România, asociație în care Piteștiul este reprezentat chiar printr-o funcție de vicepreședinte deținută de Cristian Gentea, somează administrația centrală să dispună ca polițiștii locali să iasă de sub coordonarea Poliției Naționale la încheierea stării de urgență. Altfel, comunitatea, prin bugetul local, nu va mai plăti salariile polițiștilor locali. Ori plătește ministerul de resort, ori polițiștii se întorc la treabă în stradă, pentru cetățeni.

Citiți și: „Guvernul a împărțit banii fără niciun criteriu în afară de cel politic”

La operativa săptămânală participă viceprimarii, administratorul public al orașului și toți directorii și șefii departamentelor și societăților din subordinea Primăriei Municipiului și a Consiliului Local Pitești.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

  • popa spune:

    Ordinari ce sunteti! Slugile primarlui. Ati uitat cand Nicolae tinea trena lui Ionica, in seara de 31.Dec2019, la scena din fata primariei, de parca putea fi atacat de catre cetatenii veniti la petrecere.
    Domnule primar! Cereti camerele de luat vederi din piata Smardan sa vedeti cum vanzatoarele din piata fumeaza dimineata, nestingherite. Poate ca ati uitat, ori nu stiti ca in anumite situatii speciale, asa zisa,, Politie Locala” se subordoneaza Politiei Nationale si Jandarmeriei. 🤔🤫


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441