EcoMoto 930×122

Patronul de la Metropol suspectat ca a obtinut abuziv teren in Babana

Gogu pune tunurile pe Bebe

Pitesti.05 noiembrie 2009.Prefectura.
Prefectul Gheorghe Davidescu si-a indreptat atentia catre proaspatul sef al organizatiei locale PSD Babana, nimeni altul decat omul de afaceri Toma Constantin, cunoscut ca “Bebe” patronul barului si restaturantului Metropol din Pitesti. Patronul de la Metropol este suspectat ca a obtinut abuziv teren in comuna Babana. Impotriva acestuia au fost depuse plângeri la DNA Pitesti si Presedintia României, principalele capete de acuzare sunt furtul pasunii comunei si transformarea ei in pârtie de schi, precum si construirea ilegala a mini complexului din Padurea Trivale, fara niciun fel de autorizatie.
In plangerea facuta de catre un cetatean din comuna Babana, se afirma ca Toma Constantin, patronul de la Metropol, ar fi furat izlazul oamenilor, pe care l-a transformat ilegal in pârtie de schi, fara ca domia sa ori alte rude sa fi avut vreodata in acea zona teren. In plus domnul Bebe ar fi construit ilegal casutele de lânga hotelul pe care il ridica in Padurea Trivale, deoarece nu are autorizatiile necesare si nici nu a scos terenul din fondul forestier, asa cum prevede legea. Cu toate ca in anul 2002, patronul de la Metropol nu figura in documentele Primariei cu nici un hectar de teren, in 2003, acesta apare dintr-o data cu foarte mult pamânt: 0,92 hectare teren arabil, 7,43 hectare pasuni, 0,61 hectare livezi, 0,03 hectare constructii, suprafata totala fiind de 8,99 hectare teren. Aceste lucruri au ajuns si la urechile prefectului Davidescu care a ordonat unei comisii de control din cadrul institutiei Prefecturii, sa analizeze actele de validare. In cazul in care vor aparea nereguli, prefectul spune ca va cere imediat anulareaa in instanta a celor acte de propirtate obtinute ilegal.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90