New Profesional Consult 930 x 122

functionari-publici-greva

Greva in primarii!

Pitesti. 02 februarie. 2010
Angajatii primariilor din judet se vor afla in grava de avertisment, azi, intre orele 08.00 – 10.00. Pe perioada grevei de avertisment, pe fiecare usa de acces in institutii va fi afisat un anunt despre greva si motivele declanşării ei, iar programul cu publicul va fi întrerupt. Aceasta este dor prima actiune din calendarul de proteste al bugetarilor privind reducerea cheltuielilor si disponibilizarilor de personal programate de Guvern.
Programul manifestatiilor hotarat de Biroul Executiv al Federatiei Nationale a Sindicalistilor din Administratie prevede pichetarea Ministerului Administratiei si Ministerului Muncii pe data de 9 februarie, mitinguri in toate municipiile resedinta de judet si pichetarea prefecturilor, care vor fi anuntate in functie de evolutia evenimentelor. Actiunile de protest vor culmina pe 12 februarie, cand administratia publica va intra in greva generala pe termen nelimitat.
Spre deosebire de colegii lor din administraţia publica, angajatii din Finante nu fac astazi greva de avertisment si nici nu au prevazuta vreo actiune de protest de proportii in urmatoarea perioada. Reprezentantii sindicalistilor din domeniul fiscal spun ca momentan in acest sector nu exista motive de proteste atata vreme cat salariile nu se vor diminua si nici nu au fost anuntati despre vreun plan de reducere a personalului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90