NOR CURIER 930X122

gavana

GROPI ÎN ASFLAT ŞI LUCRĂRI DE MÂNTUIALĂ ÎN PITEŞTI

Primăria Pitești este sesizată cu privire la probleme din Găvana 2 şi Găvana 3.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

O primă sesizare face referire la un izvor public vechi de mai bine de 20 de ani care, din cauza unor lucrări prost executate, stă să cadă.

,,Aş dori să vă aduc la cunoştinţă situaţia legată de izvorul din Găvana 2 de pe strada Paltinului. Anul trecut au fost făcute lucrări la un rezervor de colectare a apei. În urma acestor lucrări asfaltul şi tot ce era bine amenajat în jurul izvorului au fost distruse.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Există o groapă lângă izvor care nu a fost astupată, cei care au lucrat considerând că puţin pietriş este suficient. Au trecut câteva luni, groapa tinde să se mărească, iar izvorul să fie afectat şi să se încline. Cei care au executat lucrarea trebuie urgent identificaţi şi sancţionaţi!

Exemplul cu izvorul, izvor deschis în urmă cu peste 20 de ani şi recent îmbunătăţit pentru facilitarea accesului cetăţenilor, nu este singular. Lipsa de respect şi bătaia de joc a firmelor care execută diverse lucrări se văd la tot pasul. Există o recepţie a lucrărilor ? Verifică cineva cum s-a lucrat şi ce lasă în urmă muncitorii? Răspunsul se poate vedea cu uşurinţă…’’, reclamă indignat un cetăţean.

Un alt cetățean se plânge de starea proastă a străzilor din Găvana 3 și, în general, din Pitești: ,,Din nou au reapărut gropile pe strada Carol Davila din cartierul Găvana 3! S-au tot plombat, însă probabil că nu suficient de bine. De asemenea, au reapărut gropile la intersecţia dintre strada care duce la Zoo şi varianta spre Găvana 3. Ştiţi foarte bine că din cauza acestor gropi a fost un accident destul de grav anul trecut cu nişte salariaţi Zoo, care au încercat să le evite şi au intrat în parapet. Sper să se remedieze, la fel cum aştept să se asfalteze şi strada Exerciţiu (foto) sau pe bulevardul Libertăţii. Drumurile din Piteşti, în marea lor majoritate, arată deplorabil: diferenţă de nivel la gurile de canal, valuri etc.’’

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90