930×122 CAPRA 5

canal

IA SFÂRȘIT COȘMARUL DE PE STRĂZILE PITEȘTIULUI?

Potrivit conducerii Primăriei Piteşti, în ianuarie 2018 va fi promovată o Hotărâre de Consiliu Local care să facă ordine în haosul gurilor de canal de pe străzile din municipiu.

Citiți și: A început! Noutatea mult așteptată în cele mai mari parcuri din Pitești!

Mulţi şoferi se plâng, pe bună dreptate, că există străzi cu capace de canal lăsate sub nivelul asfaltului, iar din acest motiv au loc accidente rutiere sau sunt avariate maşinile aflate în trafic.

Conform proiectului vizat de Primărie, toate firmele de utilităţi care deţin astfel de capace ar urma să fie obligate să le ridice la nivelul carosabilului. În caz contrar, firmele vor fi amendate. Cuantumul amenzilor urmează să fie stabilit.

Citiți și: Pitești. Informare pentru toată lumea!

Sunt vizate societățile de apă şi canalizare, de termoficare (care aparţin Consiliului Local), de gaze, comunicaţii şi curent electric.

Rămâne de văzut dacă autoritățile locale vor fi în stare să rezolve problema, de altfel una rușinoasă pentru o Primărie de municipiu. Ne exprimăm îndoiala, dat fiind randamentul scăzut pe care administrația Ionică îl are în general de la preluarea mandatului (în vara anului trecut) și până acum.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3