930×122 CAPRA 5

coronavirus

ÎN ATENȚIA PITEȘTENILOR. PRIMĂRIA INFORMEAZĂ

Acțiunea de realimentare și/sau înlocuire a dozatoarelor cu dezinfectanți montate de municipalitate în scările blocurilor din Pitești va continua și în zilele următoare, anunță Primăria.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

“Orice sesizare cu privire la eventualele disfuncționalități pot fi făcute apelând numărul de telefon 0248.984, de luni până joi în intervalul orar 8:30-14:30 și vineri între orele 8:30-11:30”, potrivit sursei citate.

Primăria Pitești precizează că dezinfectantul folosit “este compus din alcool etilic denaturat (etanol) 70%, apă demineralizată și glicerină <1%, fiind avizat sanitar ca igienizant (biocid) pentru mâini, cu utilizare nediluată, fără necesitatea clătirii”.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Amintim că Primăria Pitești a mai anunțat recent că săptămâna viitoare va începe la blocurile din municipiu și acțiunea de dezinfecție a lifturilor și a casei scărilor: “Se fac toate demersurile pentru a începe acțiunea de dezinfectare a casei scărilor, a lifturilor și a altor spații comune.

În prezent se fac eforturi pentru aprovizionarea cu substanțele recomandate și avizate sanitar, urmând ca de săptămâna viitoare să înceapă această operațiune”.

Conform articolului 6 al Ordonanței Militare nr. 4/29 martie 2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19:

(1)Autoritățile administrației publice locale vor asigura montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale și vor dezinfecta periodic lifturile, casa scărilor și alte spații comune.

(2)Măsura se aplică începând cu data de 31 martie 2020.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90