New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

ÎN ATENȚIA PITEȘTENILOR. PRIMĂRIA INFORMEAZĂ

Acțiunea de realimentare și/sau înlocuire a dozatoarelor cu dezinfectanți montate de municipalitate în scările blocurilor din Pitești va continua și în zilele următoare, anunță Primăria.

Citiți și: Încă un expert „prezice” sfârșitul pandemiei

“Orice sesizare cu privire la eventualele disfuncționalități pot fi făcute apelând numărul de telefon 0248.984, de luni până joi în intervalul orar 8:30-14:30 și vineri între orele 8:30-11:30”, potrivit sursei citate.

Primăria Pitești precizează că dezinfectantul folosit “este compus din alcool etilic denaturat (etanol) 70%, apă demineralizată și glicerină <1%, fiind avizat sanitar ca igienizant (biocid) pentru mâini, cu utilizare nediluată, fără necesitatea clătirii”.

Citiți și: Situația epidemiologică din județul Argeș, 9 ianuarie

Amintim că Primăria Pitești a mai anunțat recent că săptămâna viitoare va începe la blocurile din municipiu și acțiunea de dezinfecție a lifturilor și a casei scărilor: “Se fac toate demersurile pentru a începe acțiunea de dezinfectare a casei scărilor, a lifturilor și a altor spații comune.

În prezent se fac eforturi pentru aprovizionarea cu substanțele recomandate și avizate sanitar, urmând ca de săptămâna viitoare să înceapă această operațiune”.

Conform articolului 6 al Ordonanței Militare nr. 4/29 martie 2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19:

(1)Autoritățile administrației publice locale vor asigura montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale și vor dezinfecta periodic lifturile, casa scărilor și alte spații comune.

(2)Măsura se aplică începând cu data de 31 martie 2020.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441