EcoMoto 930×122

coronavirus

ÎN PITEȘTI A ÎNCEPUT MONTAREA LA BLOCURI DE DISPOZITIVE CU SOLUȚII DEZINFECTANTE

Primăria Pitești anunță că a început astăzi montarea de dispensere în scările blocurilor de locuințe din mai multe cartiere din municipiu, conform prevederilor Ordonanței Militare nr. 4 din 29.03.2020, articolul 6, privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

„46 de echipe alcătuite din lucrători ai serviciilor din subordinea Primăriei au fost distribuite în cartierele Trivale, Găvana, Prundu, Războieni, Craiovei și Tudor Vladimirescu și în zona Centru. Acestea vor instala aparate cu soluții dezinfectante în fiecare scară de bloc, la intrare, apoi le vor preda, pe bază de proces verbal, reprezentanților asociațiilor de proprietari.

Astăzi vor fi montate circa 700 de aparate pentru gel dezinfectant, iar pentru mâine sunt programate circa o mie de dozatoare. Montarea aparatelor pentru dezinfectanți va continua în toate cartierele municipiului Pitești, la toate cele peste 3.700 de scări de bloc.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Echipele vor fi pe teren în fiecare zi, urmând ca, pe măsură ce se realizează aprovizionarea cu restul de aparate și soluții dezinfectante, să se continue operațiunea de montare a dispenserelor cu gel până la finalizare.

Rugăm reprezentanții asociațiilor de proprietari, administratorii, proprietarii să permită accesul echipelor de montaj și să-și dea concursul pentru finalizarea cât mai rapidă și eficientă a acestei acțiuni”, informează Primăria Pitești. 

Potrivit articolului 6 al Ordonanței Militare nr. 4/29 martie 2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19:

(1)Autoritățile administrației publice locale vor asigura montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale și vor dezinfecta periodic lifturile, casa scărilor și alte spații comune.

(2)Măsura se aplică începând cu data de 31 martie 2020. (Sursă foto: Primăria Pitești) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90