EcoMoto 930×122

amenajarea

ÎN PITEȘTI APARE O COMISIE DE URBANISM – CUI FOLOSEȘTE?

Joi, 25 februarie, la nivelul Consiliului Local Piteşti se va înființa o comisie tehnică specială de urbanism şi amenajarea teritoriului, care va aviza toate actele ce ţin de emiterea autorizaţiilor de construire în municipiu.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Comisia va fi condusă, în calitate de preşedinte, de consilierul local PSD Cristian Gentea.

Din comisie vor face parte, ca membri, arhitecţii Pompiliu Soare, Anton Staicu și Mihăiţă Zdrafcu (fostul arhitect-şef al municipiului, acum inspector la Inspectoratul de Stat pentru Calitatea în Construcţii) şi inginerii Silviu Vlădescu (rezistenţă), Sofia Marinescu (geolog), Sorin Frâncu (drumuri), Alexandra Răuţă (instalaţii gaze), Elena Miculea (instalaţii electrice) și Raul Petrescu (apă şi canalizare) și, respectiv, Sevastian Tudor (muzeograf, fostul director al Teatrului „Alexandru Davila”).

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

După ce Piteștiul a fost făcut praf și pulbere din punct de vedere urbanistic (tone de beton, spații verzi distruse și blocuri-sorcovă), înființarea acestei comisii ni se pare o glumă. Proastă. Ce caută fostul arhitect-șef al municipiului în această comisie? Cât a ocupat funcția respectivă, a făcut ceva împotriva proiectelor care au urâțit orașul? Dar Sevastian Tudor (foto)? Nu-și poate vedea în tihnă de pensie?

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90