Donaris 930 x 122

gratuit

ÎN PITEȘTI APARE TAXA PE TRANSPORTUL GRATUIT LA HIPERMARKETURI

În Pitești apare taxa pe transportul gratuit la hipermarketuri. Primăria Piteşti a decis să instituie o taxă pentru maşinile cu care diverşi agenţi economici transportă gratuit clienţi către diverse centre comerciale (hipermarketuri, mall-uri).

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Potrivit propunerii Primăriei, taxa va fi aplicată din anul 2020 și se va ridica la 3.125 de lei pe an pentru fiecare autovehicul. Propunerea va fi supusă dezbaterii și votului în Consiliul Local.

Operatorii de profil au contracte cu hipermarketurile pentru transportul clienţilor, dar folosesc infrastructura rutieră şi chiar staţiile Publitransului, societatea de transport de călători a municipalității piteștene. În loc să le interzică, așa cum a vrut inițial, Primăria a hotărât să taxeze microbuzele și autobuzele care operează pentru centrele comerciale din Pitești sau din imediata vecinătate a Piteștiului.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3