930 x122 grota rece

caini

ÎN PITEȘTI AU REAPĂRUT HAITELE DE CÂINI

În Pitești au reapărut haitele de câini. Problema maidanezilor părea rezolvată în Pitești într-o mare măsură (sporadic, mai existau câini vagabonzi, dar nu haite). În ultima vreme, însă, haite de câini au reapărut pe străzile municipiului, piteștenii fiind din nou în pericol să fie mușcați.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

O astfel de haită, formată din șase-șapte câini fără stăpân, a fost văzută marți seara pe strada Livezilor din cartierul Ceair. Am luat legătura cu autoritățile locale, care promit că maidanezii din zonă vor fi ridicați de serviciul de ecarisaj.

Numărul de telefon pentru astfel de sesizări este 0733.030.343 (Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești – Serviciul de gestionare a animalelor fără stăpân). 

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Amintim că de la începutul anului 2019 și până la jumătatea lunii trecute, serviciul de ecarisaj al municipalității a capturat de pe străzile Piteștiului 152 de câini fără stăpân.

Maidanezii au fost prinși în urma monitorizării zilnice a zonelor de risc (cele mai supravegheate din acest punct de vedere fiind cartierele Trivale, Prundu și Găvana) și în urma sesizărilor telefonice și scrise primite de la cetățeni.

Conform Primăriei, câinii au fost preluați la adăpost, deparazitați, sterilizați, microcipați și introduși în Sistemul Național de Evidență – R.E.C.S. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90