New Profesional Consult 930 x 122

caini

ÎN PITEȘTI AU REAPĂRUT HAITELE DE CÂINI

În Pitești au reapărut haitele de câini. Problema maidanezilor părea rezolvată în Pitești într-o mare măsură (sporadic, mai existau câini vagabonzi, dar nu haite). În ultima vreme, însă, haite de câini au reapărut pe străzile municipiului, piteștenii fiind din nou în pericol să fie mușcați.

Citiți și: Primăria Pitești, anunț important pentru anumiți proprietari

O astfel de haită, formată din șase-șapte câini fără stăpân, a fost văzută marți seara pe strada Livezilor din cartierul Ceair. Am luat legătura cu autoritățile locale, care promit că maidanezii din zonă vor fi ridicați de serviciul de ecarisaj.

Numărul de telefon pentru astfel de sesizări este 0733.030.343 (Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești – Serviciul de gestionare a animalelor fără stăpân). 

Citiți și: Primăria Pitești caută avocați!

Amintim că de la începutul anului 2019 și până la jumătatea lunii trecute, serviciul de ecarisaj al municipalității a capturat de pe străzile Piteștiului 152 de câini fără stăpân.

Maidanezii au fost prinși în urma monitorizării zilnice a zonelor de risc (cele mai supravegheate din acest punct de vedere fiind cartierele Trivale, Prundu și Găvana) și în urma sesizărilor telefonice și scrise primite de la cetățeni.

Conform Primăriei, câinii au fost preluați la adăpost, deparazitați, sterilizați, microcipați și introduși în Sistemul Național de Evidență – R.E.C.S. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3