930 x122 grota rece

cămin

ÎN PITEȘTI SE CONSTRUIEȘTE HOTELUL SPORTIVILOR

În Pitești se construiește hotelul sportivilor. Lucrările de transformare într-un mini hotel a fostului cămin şcolar al Colegiului Economic „Maria Teiuleanu” (situat pe bulevardul Eroilor, în curtea Inspectoratului Şcolar Județean Argeş) vor fi gata în toamna acestui an, potrivit municipalității.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Primăria informează că investiția a fost deja realizată în proporție de 60%.

Fostele camere de cămin vor fi reamenajate ca apartamente şi garsoniere și vor avea o destinaţie precisă.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Cea mai mare parte vor fi puse la dispoziţia sportivilor legitimaţi la clubul FC Argeş (fotbal, baschet, handbal) care nu domiciliază în Pitești și pentru cazarea cărora municipalitatea plăteşte acum chirii pentru apartamente de pe piaţa liberă. Celălalte locuințe vor fi pentru cazarea delegaţiilor care vor ajunge în Piteşti cu diverse ocazii și a copiilor din afara Piteștiului care vor participa aici la diverse competiţii şcolare şi sportive.

Clădirea a fost preluată de Primăria Pitești de la Inspectoratul Școlar Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90