Donaris 930 x 122

aerian

ÎN SFÂRȘIT! PASAJ RUTIER PE STRADA LÂNĂRIEI

Primăria Piteşti a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului documentaţia necesară în vederea obţinerii acordului de mediu pentru construirea unui pasaj rutier aerian pe strada Lânăriei.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Conducerea municipalității este de părere că materializarea proiectului ar conduce la fluidizarea traficului rutier în zonă, zonă în care există o trecere la nivel cu calea ferată şi în care bariera este de foarte multe ori coborâtă pentru a da trecere liberă garniturilor de tren. Prin urmare, în nu puține momente ale zilei traficul auto este blocat, punând la grea încercare nervii șoferilor.

Municipalitatea a încercat să găsească înţelegere la Ministerul Transporturilor şi să determine montarea unui sistem modern care să reducă timpii de aşteptare, dar degeaba. Pe cale de consecință, în opinia Primăriei, singura soluţie tehnică a rămas construirea unui pasaj rutier care să treacă peste calea ferată.

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

Pasajul ar urma să înceapă pe strada Basarabiei, să treacă peste intersecţia cu bulevardul Petrochimiştilor şi peste calea ferată de pe strada Lânăriei. Pe această din urmă arteră, recent modernizată cu bani europeni, circulă în special maşini de tonaj mare.

În fotografie este schița unui alt pasaj rutier aerian pe care Primăria Pitești vrea să-l construiască, pasajul care ar urma să lege Calea Craiovei de strada Maior Şonţu, trecând peste intersecţiile de la fostul sediu CEZ şi din capătul de jos al Căii Craiovei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90