NOR CURIER 930X122

impozite

ÎN SFÂRȘIT! PRIMĂRIA FACE PRECIZĂRI PENTRU PITEȘTENII INDIGNAȚI

Astăzi am atras atenția că Primăria Pitești își bate joc de cetățeni. Primăria nu a informat din timp că impozitele și taxele locale pentru 2016 nu pot fi plătite încă de azi. Neștiind, mai mulți contribuabili model au venit pe un ger năprasnic la ghișeele instituției condusă de tandemul Pendiuc-Ionică, dar au venit degeaba: http://epitesti.ro/administrativ-3/primaria-pitesti-pune-oamenii-pe-drumuri-degeaba/.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Totuși, mi-nu-ne! În al treisprezecelea ceas Primăria Pitești s-a trezit și, după publicarea articolului nostru, a comunicat pe site-ul instituției informația necesară.

„Din cauza publicării în Monitorul Oficial al României nr. 988/31.12.2015 a Legii nr. 358/2015 privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 50/2015 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal şi a Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, operaţiunile de încasări de la persoane fizice şi persoane juridice reprezentând creanţe bugetare aferente anului fiscal 2016 şi ale anilor precedenţi, precum şi depunerea cererilor pentru eliberarea certificatelor de atestare fiscală se vor efectua începând cu data de 11.01.2016, dată până la care urmează să fie modificată aplicaţia de administrare a impozitelor şi taxelor locale.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Încasarea amenzilor contravenţionale, a taxelor extrajudiciare de timbru, precum şi a taxelor judiciare de timbru se va efectua începând cu data de 04.01.2016.”, se precizează pe site-ul Primăriei Pitești. (Foto: evz.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90