New Profesional Consult 930 x 122

dumbravei

ÎNCEPE „DERANJUL” PE STRADA DUMBRAVEI!

În această noapte, Administrația Domeniului Public va începe lucrările de reabilitare a uneia dintre cele mai importante și mai tranzitate străzi din Pitești.

Este vorba despre strada Dumbravei, singura care face posibil traficul dinspre Bascov spre Prundu și, de aici, A1 București – Pitești prin zona centrală a municipiului. Strada este cu sens unic, așa că se va lucra pe câte o bandă, pentru a permite circulația pe cealaltă bandă.

Citiți și: Coșmarul șoferilor revine! Începe calvarul în Nord?!

 

„Vom face lucrările cu fonduri proprii și forțe proprii, pentru că ne costă mai puțin și nu durează procedurile atât de mult. Estimăm că, dacă și vremea ne va ajuta, vom termina lucrările în aproximativ două săptămâni. Se face mai întâi frezarea stratului de asfalt degradat, apoi se toarnă asfalt nou și se trece apoi la marcaje”, a declarat primarul Cornel Ionică.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90