New Profesional Consult 930 x 122

asociatii

ÎNCEPE MAREA CONFRUNTARE LA BLOC

Începe marea confruntare la bloc. Primăria Piteşti a decis să continue şi în acest an concursul „Cea mai bine gospodărită asociaţie de proprietari”. Pot participa asociaţiile de proprietari din Piteşti care nu au datorii mai vechi de 30 de zile la furnizorii de utilităţi. Înscrierile se vor face în perioada 3 – 14 aprilie 2017, la Primărie.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

O comisie specială a municipalităţii va face evaluarea asociaţiilor (care vor primi puncte în funcţie de anumite criterii) până pe 8 mai. Printre altele, vor fi punctate aspectul blocului, gradul de uzură a instalaţiilor, reabilitarea termică, aspectul gazonului din jurul blocului şi modul în care arată terasa şi subsolul.

Eventualele contestaţii vor putea fi depuse în termen de 48 de ore de la anunţarea rezultatelor. Premiile vor fi decernate cu ocazia Zilelor Piteştiului (20-21 mai). Valoarea în bani a premiilor urmează să fie stabilită şi anunţată de municipalitate până pe data de 16 mai.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Ca de obicei, vor fi acordate premiul pentru cea mai bine gospodărită asociaţie de proprietari din întreg Piteştiul şi câte un premiu pentru cea mai bună asociaţie din fiecare cartier în parte: Găvana, Trivale, Banat, Exerciţiu, Craiovei, Războieni, Prundu – Fraţii Goleşti, Tudor Vladimirescu, Centru – Calea Bucureşti, Popa Şapcă şi Nord – Eremia Grigorescu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3