Donaris 930 x 122

alcool

INCREDIBIL! ALCOOL ȘI DESENE SEXY ÎN ORĂŞELUL COPIILOR

Orășelul Copiilor din Pitești, amenajat în zona stadionului „Nicolae Dobrin”, Orășel care a avut parte ieri de o deschidere oficială de toată jena http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/oraselul-copiilor-s-a-deschis-intr-o-atmosfera-sumbra/ le oferă vizitatorilor “surprize” neplăcute, de-a dreptul scandaloase.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Ce premiu credeți că se acordă pentru aruncatul la țintă? O sticlă cu vin sau cu şampanie! Pardon? Băuturi alcoolice în Orășelul Copiilor? „Orice inel intrat pe gâtul sticlei câștigă!”, așa sună anunțul scris din cortul în care peste mulțimea de sticle cu băutură stau jucării de pluș. Pe o altă hârtie comerciantul precizează că băutura nu este pentru a fi servită la fața locului. Bun, dar cum e posibil să oferi așa ceva ca premiu într-un Orășel al Copiilor? Cum e posibil ca într-un Orășel al Copiilor să fie expuse sticle cu băuturi alcoolice?

De asemenea, pe unele instalaţii de distracţie sunt imagini (desene) cu femei în ipostaze sexy, purtând doar sutien şi chiloți! Incredibil!

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Scriem această știre și cu speranța că autoritățile, Poliția Locală, Poliția Națională, Protecția Consumatorului, Direcția Copilului și Primăria, vor reacționa și vor aduce normalitatea într-un Orășel al Copiilor cu lucruri interzise minorilor.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Constantin G. spune:

    ,, MULTUMIM ” FOARTE MULT AUTORITATILOR LOCALE SI IN MOD SPECIAL DLUI. VICE-PRIMAR CORNEL IONICA PENTRU BALCIUL SI TIGANIA ADUSA IN PORTILE SI CASELE OAMENILOR CARE LOCUIESC PE STRADA NICOLAE DOBRIN , AL DOILEA AN CONSECUTIV . DEALTFEL NISTE CETATENI ,,DOBITOCI” CONTRIBUABILI LA BUGETUL LOCAL DAR CARE NICIODATA NU SUNT INTREBATI SAU CONSULTATI CU PRIVIRE LA EVENIMENTELE CARE URMEAZA SA AIBE LOC PE ACEASTA STRADA (DE 5 ANI DE CAND SUNT ORGANIZATE CONCURSURI AUTO NU AM FOST NICIODATA OFICIAL INSTIINTATI – DACA IN SAMBATA RESPECTIVA AI UN DECEDAT IN CASA NU POTI IESII SA-L INMORMANTEZI) , EVENIMENTE DIN CARE EI (ALESII IN FRUNTE CU CEL MAI ,,CURAT” VICE – PRIMAR , IONICA C.) ISI UMPLU CU NERUSINARE BUZUNARELE…
    CU TOT RESPECTUL DLE.CORNEL IONICA SI STIMATI ,,ALESI” LOCALI : ORGANIZATI ACESTE EVENIMENTE IN PORTILE DVS. SI ASCULTATI MANELE SI INJURATURI PANA VA VETI SATURA SI POATE VI SE VA LUA SA MAI FACETI ALTORA CEEA CE VOUA NU VA PLACE !!! MERGI DLE. CORNEL IONICA PE TERENURILE DUMITALE SI ALE GINERELUI DANIEL STEFANESCU SI ORGANIZEAZA CATE BALCIURI DORESTI !!! SAU NUMAI PANOURILE LUI PUBLICITARE SUNT BUNE PENTRU CA ADUC BANI IN BUGETUL FAMILIEI DE LA PROSTII CARE PLATESC TAXE SI IMPOZITE !!!
    VERIFICATI APELURILE LA POLITIA LOCALA , POLITIA CIRCULATIE , SERVICIUL 112 SI POATE VA VETI OPRII ODATA PENTRU TOTDEAUNA CU MIZERIILE VOASTRE DE EVENIMENTE ! ORICUM ASTEPTATIVA SI LA ZIUA IN CARE VA LUATI LA REVEDERE … URMEAZA …DNA-UL.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3