930 x122 grota rece

cartiere

INTERVENȚIE ÎN CARTIERE

Intervenție în cartiere. Primăria Pitești informează că în perioada 9 – 15 martie 2018 se va efectua tratament chimic „de iarnă“ cu mijloace terestre contra rezervelor biologice ale acarienilor, afidelor și păduchelui din San Jose, care iernează în diferite stadii în și pe scoarța pomilor. Este vorba despre continuarea tratamentului început luna trecută.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Stropirile cu insecticid se vor face la arborii și arbuștii ornamentali din parcuri, grădini publice și alte spații verzi și de pe aliniamentele stradale. 

Primăria îi avertizează pe piteșteni ca pe timpul tratamentului să protejeze rufele întinse în spațiile deschise, să țină geamurile închise și să nu blocheze accesul utilajelor care participă la acțiune. De asemenea, piteștenii sunt sfătuiți ca timp de două ore după tratament să nu scoată la plimbare în aer liber animalele de companie. 

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

Programul stropirilor (în fiecare zi între orele 9 și 15):

-9 martie – Centru și Calea București

-12 martie – Popa Șapcă, Maior Șonțu și zona Autogară

-13 martie – zona Nord și Expo Parc

-14 martie – parcul Lumica, Găvana II și Găvana III

-15 martie – Trivale, Teilor, Mărășești și Traian.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3