Donaris 930 x 122

cartierul trivale

INVESTIŢIE ÎN CARTIERUL TRIVALE

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti a lansat în sistemul electronic de achiziţii publice o licitaţie pentru cumpărarea şi montarea unui sistem de irigaţie şi drenaj pentru parcul Făget din cartierul Trivale.

Citiți și: Informare oficială: Lucrare importantă pentru locuitorii din acest cartier

Sistemul de irigaţie este necesar pentru udarea spaţiilor verzi din parc în perioadele de caniculă, iar drenajul, pentru a se asigura scurgerea surplusului de apă atunci când plouă abundent (parcul se inundă ori de câte ori sunt ploi mai importante cantitativ).

Investiția se ridică la 191.596 de lei, fără TVA, bani de la bugetul local. Termenul limită până la care firmele interesate pot depune oferte este 18 iulie 2019.

Citiți și: Pitești. Șefii orașului, cu problemele din Trivale pe masă

Parcul Făget a fost amenajat pe locul unei foste râpe, umplută de-a lungul timpului cu materiale de construcţie şi pământ, tasarea făcându-se natural.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90