New Profesional Consult 930 x 122

consiliul judetean

INVESTIȚIE LA MEDICINA LEGALĂ DIN ARGEȘ

Consiliul Judeţean Argeş ar urma să aprobe în această săptămână un proiect pentru reabilitarea Morgii Spitalului Judeţean de Urgență din Pitești (sediul Serviciului Judeţean de Medicină Legală).

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Conform devizului general şi documentaţiei tehnice aferente, valoarea investiţiei va depăși 406.000 de lei.

Imobilul este amplasat pe Aleea Spitalului, pe un teren cu o suprafaţă totală de 31.268 de mp. Iniţial, construcţia aferentă sediului SJML Argeş a fost realizată ca o extensie a corpurilor de clădire existente, cu parter, din cadre de beton armat şi fundaţii continue cu şarpantă din lemn şi învelitoare din table.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Spitalul Judeţean Argeș a făcut o expertiză tehnică a clădirii, care a fost încadrată în clasa a III-a de risc seismic. Pentru punerea în siguranţă a acestei construcţii, prin expertiza tehnică specialiștii au recomandat lucrări de reparaţii şi modernizare, lucrări care vor consta în refacerea finisajelor şi realizarea unui sistem corespunzător de colectare a apelor, care să elimine infiltraţiile la nivelul fundaţiilor şi al pardoselilor.

În trecut, Serviciul Județean de Medicină Legală a fost condus de actualul președinte al Consiliului Județean Argeș, doctorul Dan Manu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3