930×122 CAPRA 5

ionica

IONICĂ A DESTUPAT ȘAMPANIA!

Judecătoria Piteşti a validat mandatul de primar al lui Cornel Ionică, acesta fiind declarat câştigător al alegerilor locale din Pitești din 5 iunie 2016.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Ionică a organizat astăzi prima sa conferinţă de presă în noua lui calitate de primar ales, ocazie cu care le-a oferit jurnaliştilor prezenţi şampanie pentru a sărbători victoria.

În ceea ce priveşte intenţia primarului în funcție, Tudor Pendiuc, de a denunța la DNA o eventuală fraudare a alegerilor, Cornel Ionică a declarat: „Regret că am ajuns în poziţia de a fi contracandidat al domnului Pendiuc, dar nu ştiu să fi fost ceva în neregulă la vot. Este dreptul dumnealui să facă ce doreşte. Eu unul eram pregătit şi să câştig, şi să pierd alegerile.”

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Primarul ales al Piteștiului a promis că nu se va face politică în Consiliul Local şi că va încerca să colaboreze cu toţi consilierii, indiferent de partidele din care provin. Pe de altă parte, a afirmat că încă nu ştie cine vor fi cei doi viceprimari, dar că anumite surse vorbesc în acest sens despre Sorin Apostoliceanu (PSD) și Robert Tudorache (ALDE). Cei doi vor fi aleşi în şedinţa de constituire a noului Consiliu Local, ședință în care va depune jurământul și primarul ales. Data de desfășurare a ședinței încă nu a fost stabilită.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3